Búvártúrák, kalandtúrák

2017. október 18 - 25

Egy hét felejthetetlen merülés Dahab legszebb, leghíresebb helyein!

2018. február 28 - március 11

Tudnod kell, hogy életed legjobb nyaralása előtt állsz! Merülések a világ legszebb paradicsomában teknősökkel, cápákkal, mantákkal és cetcápákkal.

Egész évben, folyamatosan.

Egy különleges merülőhely Budapestren!

Biztonságos körülmények között próbálhatod ki, hogy milyen hatással van Rád a Nitrogén narkózis.

Egy Thaiföldi túra mindig veszélyes!...Veszélyes, mert bele fogsz szeretni és állandóan vissza akarsz majd térni!

Málta telis-tele van szebbnél szebb merülőhelyekkel!!!

Az idei Adriai merülések legjobbja vár Rád!

Tarts Velünk, töltsünk el egy hosszú hétvégét az Adrián! 

Merüljünk együtt a híres Islas Hormigas nemzeti parkban!

Az idén nyáron is tiszteletünket tesszük barátainknál a Blue Bay búvárbázison.
Mit szeretnék, mint búvár??? Egy szuper jó búvár szafarit egy szuper jó hajón a Vörös tenger legszebb merülőhelyein.

Csak a sivatag lesz ott. Na meg a Vörös tenger...és TE. TE, aki szeret merülni. Távol a tömegtől...
Az Eco-lodge Shagra Village igyekszik a búvárkodás tömegturizmus jellegét inkább afelé fordítani, hogy a búvárok természetközeli környezetben laknak és korlátlanul merülnek a közeli tengerben.
2012. május 25-28. Egy igazi „zúzós” hétvégi adrenalin túrát ajánlok Neked!…de figyelem, ez a túra csak igazán tökös pasiknak és bevállalós csajoknak való!
Októberben kimondottan technikai búvároknak szervezünk egy búvártúrát Dahab-ba! ...a híres merülőhelyek, a Canyon, a Bell's és a Blue Hole látnivalói garantálják a sikert!
Tarts Velünk Hurghadára! Kényelmes szálloda, fejedelmi ellátás, napi kihajózás, és a Vörös tenger vízalatti csodái várnak Rád. Tevegelés, quadozás és felejthetetlen élmények!
Még időben szólok, hogy meg tudd tervezni a szabadságodat és össze tudd rakni a pénzedet erre a nem minden napi túrára!...mert túlzás nélkül állíthatom, hogy ez lesz Életed legszebb sztorija!
Hatalmas régi, színes amerikai autók, rum, szivar, forró latin ritmus, ízletes, eredeti koktélok, fantasztikus merülőhelyek és igazi kubai vendégszeretet.
Számtalan természeti csodája van a Yucatán-félszigetnek, de talán az egyik legsajátosabb a cenote. Merülj a Yucatán-félsziget híres cenotéiben, és tarts Velünk az Azték piramisokhoz!
Az ország 75%-át borítja még most is sűrű dzsungel, de a nagyvárosok már modernek. Felhőkarcolók, pezsgő gazdasági élet, a nyugati és ázsiai kultúra sajátságos ötvöződése látható ebben az országban.